Op zaterdag 24 november hebben we gevierd dat ons RepairCafé5 jaar bestaat. Ook was er een officieel gedeelte met enkele sprekers waaronder de wethouder van sociale zaken, Saskia Heijboer.

 

IMG_1294_repair

 

image003

Het Repaircafe

Het Repaircafe heeft  op de nieuwe locatie veel tevreden klanten gehad. Het was drukker dan normaal, 70 reparaties zijn aangeboden aan onze enthousiaste vrijwilligers. Meer dan 60 procent daarvan is gemaakt U kunt hier terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld kleding/textiel, tapijtjes, leer, fietsen, meubels en elektrische apparaten.  Er wordt dan geprobeerd om dat samen te repareren. De reparaties worden gratis gedaan door onze mensen. Een vrijwillig bijdrage wordt op prijs gesteld. Heeft u ook iets te repareren komt u dan gerust naar het repaircafe.

Kledingwinkel Hebbes

Ook de tweedehands kledingwinkel Hebbes is weer open. De winkel is nog ruimer van opzet en heeft veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. Loop er gerust even binnen. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden.

Kadowinkel de Brandweerkazerne

Een prachtige winkel met mooie producten vindt u hier ook. Elk stuk is uniek, door cliënten gemaakt en met een eigen verhaal:  keramieken schalen en bekers, houten vogelhuisjes, stoeltjes, speelgoed en producten van vilt en stof.  Ook de prachtige serviesserie KOM, van Social Label is hier te koop. Voor veel bezoekers van het repaircafe afgelopen maand was dit een ware ontdekking.

Reinierwandeling

Op deze zaterdagen wordt een wandeling over het prachtige terrein van Reinier van Arkel georganiseerd. Ook de historie van het gebied komt aan bod. Een wandeling die zeker de moeite waard is. Deze start om half twee, vanuit de Stenen Hut in de Weverij.

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl  073-6585912